ראשונות
-
פוקצ'ה 32
אפויה בתנור אבן, מוגש לצד סלסה עגבניות, טחינה הר ברכה וקרם חציל שרוף עם לאבנה.
-
מרק היום 32
בעיקר בחורף (שאל את המלצר).
-
טונה טטאקי 59
טונה אדומה צרובה על מצע של סלט שורשים אסייאתי, נבטים, קולורבי, צ'ילי, מלפפון, בצל ירוק, כוסברה, קשיו קלוי, שומשום שחור, ג'ינג'ר וספייסי מיונז.
-
סלט קיסר 49
לבבות חסה, לחם קלוי, פרמז'ן, רוטב קיסר. * לנוהגי היתר חלב ודגים
-
פלאפל חצילים 52
פלאפל מחצילים וגבינות על חציל בלאדי שרוף, טחינה אתיופית, סלסת עגבניות, סחוג חלפיניו, שמן זית, צנוברים ואורגנו. מוגש עם בייגלה ירושלמי
-
בריוש קריספי סלמון 59
זוג לחמניות בריוש עם סלמון קריספי מצופה בפאנקו ותערובת תבלינים אסייאתית, כוסברה, צ'ילי, בצל סגול ואיולי קארי צהוב.
-
סלט קפרזה 49
עגבניות מיובשות, עגבניות שרי צבעוניות, לחם קלוי, בזיליקום, בצל סגול, קונפי שום, קרעי מוצרלה טריה ובלסמי מצומצם.
-
סביצ׳ה טונה אדומה 59
טונה אדומה טרייה, עירית, בצל סגול ואיולי על ברוסקטה קלויה.